fbpx

Formulari

Dodajte formulare na vašu prodavnicu. Kontakt formular ili bilo koju vrsta formulara koju želite.

Modul Formulari je dizajniran da vam omogući jednostavno dodavanje formulara na vašu prodavnicu, pružajući vam efikasan način za komunikaciju sa vašim posetiocima. Bilo da želite da postavite kontakt formular, prijavu za bilten ili bilo koji drugi oblik interakcije sa korisnicima, Formulari će vam pomoći da to postignete brzo i jednostavno.

Intuitivni grafički interfejs omogućava vam da jednostavno povlačite i otpuštate elemente kako biste kreirali svoj idealni formular. Možete dodavati polja za unos teksta, e-mail, broj telefona i mnoge druge tipove polja. Na taj način imate potpuno kontrolu nad izgledom forme.

Formulari vam takođe omogućava da prilagodite ponašanje forme. Možete podešavati validaciju polja kako biste se uverili da korisnici pravilno popunjavaju formu, i prilagoditi poruke o greškama za poboljšanu korisničku interakciju.

Sigurnost je takođe naš prioritet. Modul za forme dolazi sa integrisanom zaštitom od spam poruka i drugih neželjenih aktivnosti. Možete primeniti kaptcha ili druge metode provere kako biste osigurali da samo stvarni posetioci koriste vaše formulare.

Karakteristike

  • Karakteristika super
  • Neka druga pohodna karakteristika
  • Treca super karakteristika