fbpx

Dostupna rešenja

Na kupisa.rs, nudimo vam sve što je potrebno za kreiranje i vođenje uspešne online prodavnice. Pogledajte šta sve možete prodavati koristeći našu platformu!

Odeća i obuća

Modna prodavnica

Kreirajte prodavnicu za sve vrste odeće i obuće, uključujući mušku, žensku i dečju modu. Prikažite najnovije trendove, sezonske kolekcije i ekskluzivne dizajne.
Lepota i kozmetika

Kozmetička prodavnica

Prodajite širok asortiman kozmetičkih proizvoda, od šminke i parfema do proizvoda za negu kože i kose. Ponudite svojim kupcima kvalitetne brendove i inovativne proizvode za lepotu.
Saznati više Kreirati prodavnicu
Elektronika i tehnika

Tehnička prodavnica

Izgradite prodavnicu za najnovije elektronske uređaje i gedžete. Prodajite mobilne telefone, računare, kućne aparate i pametne uređaje. Informišite kupce o najnovijim tehnološkim inovacijama.
Univerzalna

Prodavnica za sve namene

Kreirajte univerzalnu online prodavnicu koja nudi širok asortiman proizvoda za sve potrebe vaših kupaca. Bilo da traže odeću, elektroniku, kozmetiku ili proizvode za dom, vaša univerzalna prodavnica će imati sve to i više. Ujedinite različite kategorije proizvoda u jedinstveno iskustvo kupovine koje će privući i zadovoljiti najrazličitije kupce.
Kreirati prodavnicu
Administracija

Jednostavno upravljanje proizvodima i porudžbinama

Upravljajte svojom e-trgovinskom prodavnicom lako uz pomoć naših jednostavnih alata za administraciju. Od upravljanja inventarom do obrade narudžbi, naša intuitivna korisnička sučelja olakšavaju ceo proces, štedeći vam vreme i napor.

  Pošaljite zahtev za izradu internet prodavnice

  Da li želite da pokrenete svoju online prodavnicu? Popunite ovaj formular kako biste dobili procenu za izradu vaše internet prodavnice.

  Naš cilj je da vam pružimo sveobuhvatno rešenje koje odgovara vašim potrebama i ciljevima poslovanja. Naš tim stručnjaka za veb dizajn i razvoj posvećen je tome da vaša online prodavnica bude estetski privlačna, funkcionalna i korisnički orijentisana.

  Nakon što popunite ovaj obrazac, naš tim će pregledati vaše zahteve i kontaktirati vas u najkraćem mogućem roku sa detaljnom procenom i predlozima za dalje korake.

  Internet prodavnica po vašoj i meri vaših kupaca

  Pored gotovih rešenja uvek postoji opcija kreiranja internet prodavnice baš po vašoj meri. Naš tim će se postarati da zadovolji sve vaše potrebe i zahteve.