fbpx

Politka privatnosti

Molimo pažljivo pročitajte našu politiku privatnosti kako biste jasno razumeli kako sakupljamo, koristimo, štitimo, ili na neki drugi način rukujemo, Vašim ličnim podacima u skladu sa našim sajtom. Korišćenjem ovog sajta prihvatate i politiku privatnosti.

Priklupljanje korisničkih podataka

Koje vrste podataka prikupljamo i zašto?

Korišćenjem naše platform prikupljamo podatke pilikom registracije, kao što su ime i email adresa. Ove informacije koristimo kako bi smo Vam nesmetano pružili naše usluge. Na primer, kako bi ste potrvrdili svoj identitet prilikom prijavljivljivanja, kako bi smo Vas kontaktirali, poslali Vam reklamni ili marketing sadržaj ili za proces izarde fakture tokom naplate za korišćenje platforme i naših servisa.

Prikupljanjem Vaših ličnih podataka koristimo i za poboljšanje funkcionalnosti i korisničkog iskustva na osnovu analize i interpretacije statistike o korisnicima. Na taj način Vam možemo garantovati poboljšanje naših proizvoda i usluga.

Sve Vaše profilne podatke možete da promenite kada god to poželite na Vašem nalogu. Informacije vezane za Vaše ime, email adresu su obavezne. Svaki korisnik mora da ih unese pre korišćenja naše usluge. Ako se odlučite i sa nama podelite i druge svoje podatke, eksplicitno nam dajete dozvolu da te podatke koristimo u skladu sa ovom Izjavom o privatnosti.

Kada prikupljamo podatke?

Lične podatke prikupljamo kada se prijavite ili pristupite našoj platformi i uslugama ili sa nama na neki drugi način podalite Vaše podatke.

Da li se Vaši lični podaci dele sa trećim licima?

Vaši podaci su u sigurnim rukama. Podatke sa trećim licima delimo samo u spefičnim slučajvima kako bi smo obezbedili optimalno delovanje naše platforme i usluga. Deljenje podataka je moguće samo sa našim proverenim partnerima i u skladu sva svim zakonskim odredbama.

Koja su prava nosioca podataka?

Naš prioritet je bezbednost kao i uverenje da su Vaši podaci bezbedni. Stoga svaki korisnik ima sledeća prava:

  • Svaki Korisnik ima pravo da pristupa svim informacijama koje se odnose na obradu ličnih podataka korisnika.
  • Svaki Korisnik može u bilo kom trenutku da traži ispravku ili brisanje svojih ličnih podataka.

Koliko dugo čuvamo Vaše lične podatke?

Vaše lične podatke čuvamo u periodu dok traje poslovni odnos sa nama. To znači da će podaci biti čuvani dokle god koristite našu platformu ili neku od naših usluga. U slučaju da dobijmo zahtev za brisanje ličnih podataka, podaci se brišu u periodu do 90 dana od data kada je podnet zahtev. Takođe, podatke brišem i u period do 90 dana u slučaju nekativnosti nakod dve godine od dana prijavljivanja na platformu ili neku od naših usluga.

Kako štitimo Vaše lične podatke?

Svakodnevno pratimo industrijske standarde za upravljanje i bezbedno čuvanje podataka. Pristup serverima na kojima se podaci čuvaju su obezbeđeni dvoj-faktornom autentikacijom (Two-Factor Authentication) kao i sistemom privatnih ključeva kako bi se obezbedio dodatni nivo zaštite. Takođe, priliko posete, sve stranice su obezbeđene pomoću SSL tehnologije (Secure Socket Layer).

Izjava o korišćenju kolačića (cookies)

Šta su kolačići?

Kolačići su tekstualne datoteke sa malim količinama informacija koje Vaš uređaj preuzme kada posetite sajt. Kolačići se zatim vraćaju na prvobitnu stranicu pri svakoj narednoj poseti ili na drugu stranicu koja prepoznaje taj kolačić. Kolačići se često koriste jer omogućavaju sajtu da prepozna korisnički uređaj i time poboljša funkcionalnost.

U koje svrhe koristimo kolačiče?

Koristimo kolačiće u svrhu prepoznavanja Vašeg uređaja ili praćenja posete naše platforme kako bi smo obezbedili personalizovano iskustvo ili za analizu kako bi smo obezbedili bolju funkcinalnost platforme kao i poboljšavanje naših usluga. Kao primer možemo navseti korišćenje Google Analytics platforme.

Kolačiće koristimo i za marketing u cilju personalizovanog ciljanje oglasa putem Google Ads ili Facebook platforme.

O ovoj izjavi o privatnosti

Sa završetkom registracije eksplicitno prihvatate da Vaši lični podaci mogu da se obrađuju. S obzirom na činjenicu da će tehnologija uvek donositi nove inovacije, ne možemo tačno da procenimo šta će se ubuduće dešavati na našoj platformi i kako će ona i njene usluge funkcionisati. Zato se Vaš pristanak vezan za obradu Vaših ličnih podataka odnosi i na nove tehnologije i tehnike, koje spadaju u originalnu svrhu naše platforme.

Zadržavamo pravo da promenimo sadržinu naše Izjave o privatnosti. Svaka značajna promena će Korisnicma biti saopštena kroz našu novu Izjavu o privatnosti. Preporučujemo našim korisnicima da redovno proveravaju i čitaju našu aktuelnu Izjavu o privatnosti. Promene koje se unesu u našu Izjavu o privatnosti će stupiti na snagu u roku od trideset (30) dana od datuma promene u našoj Izjavi o privatnosti.U slučaju da neko preuzme ili kupi našu kompaniju, sva prava i obaveze koje proizilaze iz ove Izjave o privatnosti se prenose na novog vlasnika. Ako novi vlasnik promeni Izjavu o privatnosti, o svim potrebnim informacijama i promenama će obavestiti korisnike.