Recenzije proizvoda

Modul omogućava vašim kupcima da ocenjuju i ostavljaju recenzije proizvoda koje su kupili, čime se poboljšava transparentnost i pruža vredne povratne informacije.

Uvod u Recenzije proizvoda

Modul Recenzije proizvoda, dizajniran da poboljša iskustvo kupaca i pomogne vam da izgradite poverenje u vašem online prodajnom okruženju. Ovaj modul omogućava vašim kupcima da ocenjuju i ostavljaju recenzije proizvoda koje su kupili, čime se poboljšava transparentnost i pruža vredne povratne informacije.

Ključne funkcionalnosti

 1. Ocenjivanje proizvoda: Kupci mogu oceniti proizvode na skali od 1 do 5 zvezdica, što omogućava brzi pregled kvaliteta i popularnosti proizvoda.
 2. Pisane recenzije: Pored ocena, kupci mogu ostaviti pisane recenzije, deliti svoja iskustva i pružati detaljne povratne informacije koje mogu pomoći drugim kupcima u donošenju odluka.
 3. Automatske email notifikacije: Modul je opremljen funkcijom automatskih email notifikacija koje se šalju kupcima određeni broj dana nakon kupovine, podsećajući ih da ocene proizvode koje su kupili. Broj dana nakon kojeg se šalje email može se podešavati u podešavanjima modula.
 4. Moderacija recenzija: Kao administrator, imate mogućnost da pregledate i moderirate recenzije pre nego što budu objavljene na sajtu, čime se osigurava visok kvalitet i relevantnost sadržaja.
 5. Prikaz recenzija na stranici proizvoda: Sve recenzije su vidljive na stranici proizvoda, omogućavajući potencijalnim kupcima da donesu informisane odluke na osnovu iskustava drugih kupaca.
 6. Sumarne ocene: Prikaz prosečne ocene na osnovu svih recenzija, što pruža brz uvid u opšti kvalitet proizvoda.

Prednosti korišćenja modula Recenzije proizvoda

 1. Povećanje poverenja: Autentične recenzije i ocene od strane stvarnih kupaca pomažu u izgradnji poverenja kod novih posetilaca sajta.
 2. Unapređenje SEO: User-generated content u vidu recenzija poboljšava SEO performanse sajta, što može dovesti do većeg saobraćaja i boljeg rangiranja na pretraživačima.
 3. Bolje korisničko iskustvo: Recenzije pružaju dodatne informacije koje mogu pomoći kupcima da donesu bolje odluke, što može smanjiti broj vraćenih proizvoda i povećati zadovoljstvo kupaca.
 4. Vredne povratne informacije: Recenzije omogućavaju prikupljanje korisnih povratnih informacija koje se mogu koristiti za unapređenje proizvoda i usluga.

Kako započeti?

 1. Aktivirajte modul: Ulogujte se na svoj Kupiša nalog i idite na sekciju „Moduli“. Pronađite modul Recenzije proizvoda i aktivirajte ga.
 2. Podesite notifikacije: U sekciji „Podešavanja“ modula, podesite broj dana nakon kupovine kada će se slati automatske email notifikacije kupcima.
 3. Moderirajte recenzije: Pregledajte i moderirajte pristigle recenzije kako biste osigurali visok kvalitet i relevantnost sadržaja pre objavljivanja.
 4. Promovišite recenzije: Podstaknite svoje kupce da ostavljaju recenzije i ocene, čime ćete povećati njihov broj i kvalitet.

Zaključak

Modul Recenzije proizvoda na Kupiša platformi je alat koji vam pomaže da izgradite poverenje, unapredite korisničko iskustvo i prikupljate vredne povratne informacije. Iskoristite sve prednosti ovog modula i podstaknite svoje kupce da dele svoja iskustva kako biste poboljšali prodaju i zadovoljstvo kupaca.

Za više informacija o modulu Recenzije proizvoda i kako ga koristiti, posetite našu stranicu za podršku.