Stripe

Vodeći globalni pružalac platnih usluga koji omogućava jednostavno i sigurno procesuiranje online plaćanja. Platforma podržava širok spektar platnih metoda, uključujući kreditne kartice i debitne kartice.

Šta je Stripe?

Stripe je vodeći globalni pružalac platnih usluga koji omogućava jednostavnu i sigurnu obradu online plaćanja. Njihova platforma podržava širok spektar platnih metoda, uključujući kreditne kartice, debitne kartice i mnoge druge.

Integracija Stripe-a

Kupiša platforma nudi mogućnost integracije Stripe modula, omogućavajući vam da prihvatate plaćanja direktno na vašoj online prodavnici. Sa Stripe-om, možete brzo i lako početi da primate uplate od kupaca širom sveta.

Prednosti Stripe integracije

  1. Jednostavna instalacija: Integracija Stripe modula na Kupiša platformi je jednostavna i ne zahteva tehničko znanje. Sve što vam je potrebno je Stripe nalog, koji se može brzo kreirati.
  2. Sigurnost: Stripe koristi najsavremenije sigurnosne standarde kako bi zaštitio podatke vaših kupaca i osigurao bezbedne transakcije.
  3. Podrška za više valuta: Stripe omogućava prihvatanje plaćanja u različitim valutama, što je idealno za globalno poslovanje.
  4. Transparentne naknade: Stripe naplaćuje transparentne i konkurentne naknade za svoje usluge, bez skrivenih troškova.
  5. Detaljni izveštaji: Sa Stripe-om imate pristup detaljnim izveštajima o transakcijama, što vam omogućava bolje praćenje i upravljanje vašim poslovanjem.

Kako započeti?

  1. Kreirajte Stripe nalog: Ako već nemate Stripe nalog, posetite Stripe sajt i kreirajte nalog.
  2. Povežite Stripe sa Kupiša platformom: Ulogujte se na svoj Kupiša nalog i idite na sekciju „Moduli“. Izaberite Stripe modul i pratite uputstva za povezivanje vašeg Stripe naloga sa Kupiša platformom.
  3. Konfigurišite podešavanja: Nakon povezivanja, konfigurišite potrebna podešavanja u skladu sa vašim poslovnim potrebama. Možete prilagoditi opcije plaćanja, valute koje prihvatate i druge opcije.
  4. Počnite da primate uplate: Nakon što ste uspešno integrisali Stripe modul, vaša prodavnica je spremna da prihvata plaćanja. Kupci sada mogu bezbedno plaćati koristeći svoje kreditne ili debitne kartice.

Zaključak

Integracija Stripe modula na Kupiša platformi pruža vam moćno rešenje za upravljanje online plaćanjima. Sa jednostavnom instalacijom, sigurnim transakcijama i podrškom za više valuta, Stripe vam omogućava da se fokusirate na rast vašeg poslovanja, dok mi brinemo o bezbednosti i efikasnosti vaših transakcija.

Za više informacija o Stripe-u i kako ga integrisati na vašu Kupiša prodavnicu, posetite našu stranicu za podršku.